Gehakt

Keurslager De koepoort

Gehakt, americain en bereidingen


Gehakt, 100 % verse kwaliteit!

 

Gehakt is en blijft een absolute topper bij iedereen.

 

Wij zorgen ervoor dat het ook een topper is in kwaliteit en smaak.

 

Dagelijks bereiden wij ons gehakt met een uiterste zorg voor hygiëne en een topkwaliteit aan natuurlijke producten.

 

Dagelijks geleverde varkensschouders worden er samen met sappig spek  en mager Belgisch rundvlees, zo snel mogelijk verwerkt en onmiddellijk nagekoeld in onze dieptekoeling, wat zorg draagt voor perfect gekoeld vers gehakt.

 

Kruiden en zout zorgen voor de fijne afwerking en maken de smaak van ons gehakt dan ook zo uniek.

 

Ons gehakt leent zich tot een bijna onbeperkt aantal overheerlijke recepten , is zeer geliefd bij de kleintjes en vergeet niet,

ons gehakt wordt 100 % vers klaargemaakt zodat u dit eventueel perfect kan invriezen, alhoewel dit waarschijnlijk niet nodig is.

 

Worstjes,


sappig en vers, natuurlijk vlees en kruiden maken onze worstjes dan ook perfect bij zeer uiteenlopende gerechten en de barbecue.Keurslager zorgt er ook voor dat dit product onverwachts wordt getest in een erkend labo zodat hier zeker niets aan het toeval wordt overgelaten.

Gehakt


fijn van smaak ,100% natuurlijk en vers

zoals u het graag heeft.
Americain,


Op en top , puur, natuurlijk Belgisch rundvlees van onze eigen dieren.Een uitgekiende balans tussen mager varkens- , rundvlees en een beetje spek zorgen ervoor dat na het braden de worstjes nog perfect van vorm zijn en hun sappigheid en fijne smaak behouden.

Dagelijks draag ik er als ambachtsman, zorg voor dat worsten en bereidingen gemaakt worden met de beste ingrediënten en onder perfecte omstandigheden van tempratuur en hygiëne.Worstjes en bereidingen, zijn trouwens een zeer geliefd product voor de kleintje zowel als de grote.

Americain en gehakt worden dagelijks

meerdere malen vers klaargemaakt.


Vlees verdient een vakman

Contact

De koepoort

Bruulstraat 59

9450 Haaltert


053 84 91 09


info@dekoepoort.be

BTW :BE0 734 230 612

Copyright @ All Rights Reserved

De Rouck Marc , Haaltert